آخرین مطالب
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )
» انتقال وبلاگ به آدرس جدید ( یکشنبه 22 تیر 1393 )

 
درباره ما


امیدوارم که در وبلاگ مهران امینی لحضات خوبی را سپری کنید
با سپاس
ایجاد کننده وبلاگ : مهران امینی


 
آمار بازدید
کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :
 

در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.

زمانی که می‌خواهید لاغر شوید، منظورمان در حد یکی دو کیلو هست نه در حد ده دوازده کیلو، اولین کاری که باید بکنید این است که اهمیت صبحانه را دریابید.

هیچ وقت از هیچ وعده‌ی غذایی صرف‌نظر نکنید و یادتان باشد که حتماً صبحانه میل کنید. به خاطر این که اولین وعده‌ی غذایی بعد از چندین ساعت گرسنگی است و بدن برای شروع روز کاری خود نیاز به انرژی دارد. شما که نمی‌خواهید سلامتیتان به خاطر خوش اندام شدن به خطر بیفتد؟ پس هر کاری را با اصول صحیح آن انجام دهید. در این مطلب هفت روش لاغری با تکیه بر اصول صحیح صبحانه خوردن ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

حفظ تعادل از همه چیز مهم‌تر است

یک صبحانه‌ی کامل و خوب از پروتئین، میوه و دانه‌های کامل تشکیل می‌شود. این مواد غذایی ترکیب فوق‌العاده‌ای هستند که هم سالم بوده و هم این که اجازه نمی‌دهند تا چند ساعت بعد گرسنه‌تان شود. متأسفانه خیلی از ما یا از صبحانه صرف‌نظر می‌کنیم و یا این که به خوردن کیک، کلوچه و یا یک پیاله از غلات آماده‌ی صبحانه بسنده می‌کنیم.

باید بدانید که این قبیل مواد غذایی سرشار از گلوسیدهایی (قند) هستند که به سرعت قند خون را بالا می‌برند و بعد از چند ساعت از صرف صبحانه باعث سقوط آزاد آن می‌شوند برای این هم در به در دنبال خوراکی خواهید گشت. برای این که قند خونتان ثابت بماند و کمتر احساس دل‌ضعفه و گرسنگی داشته باشید بهتر است تعادل غذایی‌تان را رعایت کنید و برای صبحانه پروتئین، میوه و غلات کامل (نان کامل یا همان نان سبوس‌دار) میل کنید.

به جای قهوه چای سبز میل کنید

چای سبز را چای سلامتی بدانید. علاوه بر این که این نوشیدنی خوشمزه خواص زیادی برای مراقبت از قلب نازنینتان دارد بلکه می‌تواند به خوش اندامی و لاغری هم کمک کند. نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که یک فنجان چای سبز سرعت کالری‌سوزی را بالا می‌برد و همچنین باعث می‌شود که بدن شما با شتاب بیشتر از چربی‌های مصرفی استفاده کند. اگر عادت دارید برای صبحانه قهوه میل کنید بهتر است چای سبز را جایگزین آن کرده و از خواص آن بیش از پیش استفاده کنید.

غلات صبحانه‌ی خانگی تهیه کنید

غلات صبحانه ای که با مارک‌ها و طعم‌های مختلفی به فروش می‌رسند سرشار از قند و چربی می‌باشند. برای همین هم این قند و چربی اضافی به مرور در بدنتان جا خوش کرده و باعث چاقیتان می‌شود. برای همین بهتر است خودتان دست به کار شده و غلات صبحانه درست کنید. برای این کار دو فنجان بلغور جو دو سر را با یک فنجان میوه و دانه های خشک و همچنین کمی شکر قهوه‌ای مخلوط کنید. موادتان را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در فر بگذارید و آن را داخل یک ظرف در بسته نگهداری کنید.

یک فنجان شیر را جایگزین قهوه لاته بکنید

کافه لاته یا قهوه لاته نوعی نوشیدنی درست شده از قهوه است که از ترکیب قهوه‌ی اسپرسو با شیر تهیه می‌شود. برای تهیه‌ی آن قهوه‌ی اسپرسو را با شیر داغ ترکیب کرده و رویش را با کف شیر می‌پوشانند. توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید چند کیلو وزن کم کنید نوشیدنی محبوبتان را با یک فنجان شیر کم چرب تاخت بزنید. با همین کار ساده روزانه ۱۰۰ کالری کمتر دریافت می‌کنید. از این گذشته خودتان را از میل شدید مصرف قند دور کرده‌اید و قند خونتان نیز ثابت می‌ماند.

صبحانه‌ی کامل به معنی پرخوری نیست

مواد غذایی همیشگی صبحانه را فراموش کنید. چه کسی گفته است که برای صبحانه حتماً باید غلات، تخم مرغ، آب پرتقال و کیک‌های صبحانه را با هم میل کنید. یکی از منابع پروتئین مانند پنیر یا تخم مرغ انتخاب خوبی است. نان کامل به عنوان غلات بهترین گزینه است. همان صبحانه‌ی کلاسیک ایرانی خوب است. یعنی نان، پنیر، گردو و البته چای و ترجیحاً چای سبز.

گاهی برای تنوع تخم مرغ میل کنید. در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید. حتی می‌توانید گاهی یک کاسه سوپ و یا ماکارونی یا کوکوی کم چربی که از دیشب مانده است را هم به عنوان صبحانه میل کنید. یک ساندویچ حاوی سینه‌ی مرغ با یک عدد سیب هم می‌تواند یک صبحانه‌ی کامل باشد. نیازی نیست حتماً یک کاسه‌ی بزرگ غلات صبحانه به همراه شیر پرچرب میل کنید.

صبحانه خوب
هر روز صبح حداقل ۵ گرم فیبر دریافت کنید

فیبرهای غذایی جلوی گرسنگی را می‌گیرند و دستگاه گوارش را تمیز می‌کنند. در عین حال هم هیچ کالری به بدن تحمیل نمی‌کنند. برای همین هم جزو بهترین ترکیبات برای لاغری هستند. با این حال خیلی از ما کمتر از میزان مورد نیاز بدن مان فیبر دریافت می‌کنیم. برای مقابله با این کمبود مواد غذایی سرشار از فیبر برای صبحانه میل کنید. یک عدد سیب، نصف فنجان غلات سرشار از فیبر، نصف فنجان تمشک یا دو تکه نان تهیه شده از گندم سیاه ۵ گرم فیبر نصیبتان می‌کند.

ماست را دریابید

ماست یکی از سالم‌ترین مواد غذایی موجود در دنیا است و می‌تواند یک ضلع صبحانه‌ی سالم و کامل را تشکیل دهد. در واقع یکی از منابع پروتئینی مناسبی است که باید برای صبحانه مصرف شود. البته فکرتان به سمت ماست‌های پرچرب، هم زده، معطر و یا انواع ماست‌های دیگری که این روزها با شیوه‌های مختلف ارائه می‌شود نرود. این ماست‌ها حاوی قند و کالری زیادی هستند. یک ماست کم چرب طبیعی تهیه کرده. به آن میوه، عسل و یا حتی کمی شکلات سیاه اضافه کنید و از خواص فوق‌العاده‌ی آن برای سلامتی و لاغریتان استفاده کنید.





در این مواقع آب بیشتری بنوشید

در تمام گروه‌های سنی و جنسی، توجه به تعادل آب و الکترولیت‌ها و تامین آب مورد نیاز بدن اهمیت زیادی دارد. دقت به این مسئله در شرایط خاص اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند.
بر اساس نتایج مطالعه‌ها، کوچک‌ترین تغییر در شرایط تعادل مایعات در بدن، باعث بروز اختلالات در تمرکز ذهنی و مشکلات شناختی در مغز می‌شود و فرد دچار کاهش تمرکز ذهنی، در انجام فعالیت‌های روزانه‌اش که به هماهنگی بیشتری نیاز دارند، دچار اختلال می‌شود و این اختلال می‌تواند حتی تا مرحله بیمارگونه نیز پیش رود.

نگذارید تشنگی به سراغتان بیاید

پژوهشگران علوم تغذیه اعلام کرده‌اند عادت برخی مردم برای نوشیدن آب هنگامی که احساس تشنگی به آن‌ها دست می‌دهد، اشتباه و مضر است. همان طور که هر کسی در مواجهه با کمبودها اهم و فی‌الاهم می‌کند، مغز نیز برای تنظیم فعالیت‌های بدن، بخش‌های حیاتی‌تر و مهم‌تر را مبنای توجه قرار می‌دهد. این سیستم توجه و تخصیص باعث می‌شود به بخش‌های دیگر آب کمتری برسد. فکر کنید اگر اوره در خون یا سموم حاصل از فعالیت کبد که باید با آب آمیخته و از راه ادرار دفع شود در تنگنای کمبود آب گرفتار شود، غلبه منتج از تجمع سموم در بدن چه مضراتی خواهد داشت؟

یبوست دارید؟ بیشتر آب بنوشید

یبوست یکی از مشکلات شایعی است که تمامی افراد به نوعی آن را برای یک بار تجربه کرده‌اند و در برخی از افراد ممکن است این مشکل به صورت مزمن باشد. مصرف فیبرهای غذایی موجود در میوه، سبزیجات و غلاتی که از دانه کامل تهیه می‌شوند در پیشگیری از یبوست بسیار مناسب است. بنابراین توصیه می‌شود فیبرهای غذایی را در وعده‌ها و میان‌وعده‌های غذایی‌تان گنجانده و مصرف شیرینی‌ها و غذاهای پرچرب را در رژیم‌تان کاهش دهید. همچنین داشتن تحرک کافی و فعالیت فیزیکی یکی از مسائل مهم در پیشگیری از یبوست است.

به علاوه اگر وضعیت دهیدراتاسیون یا آب بدن در تمام طول روز در شرایط نرمال نگه داشته شود یکی دیگر از عوامل موثر در پیشگیری از یبوست به حساب می‌آید زیرا کوچک‌ترین کاهش در میزان آب و الکترولیت‌های بدن می‌تواند عاملی بسیار مهم و جدی برای ابتلا به این مشکل باشد. به همین دلیل نیاز است که در وعده‌های غذایی آب و مایعات مورد نیاز بدن را تامین کنید.

بیشتر افراد تصور می‌کنند که اگر در طول روز 8 تا 10 لیوان آب بنوشند دریافت این مقدار آب کافی است در حالی که باید قبل از اینکه دهانتان خشک شود و احساس تشنگی کنید به میزان کافی آب بنوشید تا بدن به کمبود آب و مشکلات ناشی از آن مانند یبوست مبتلا نشود. همچنین نباید آب مورد نیاز بدن را به صورت یکجا تامین کرد بلکه باید در طول روز به صورت منظم و تدریجی آب نوشید؛ مثلاً به جای اینکه 2 لیوان آب را به صورت یکجا بنوشید بهتر است در فواصل یکی، 2 ساعت هر بار به میزان کافی آب مصرف کنید. بنابراین به افرادی که مشکل خاصی ندارند و به بیماری خاصی مبتلا نیستند، توصیه می‌شود که آب را به صورت مکرر و متناوب بنوشند.

ورزش می‌کنید؟ آب بیشتری بنوشید

در برخی از شرایط ممکن است دفع آب به صورت مقطعی و در یک زمان خاص زیاد باشد مانند ورزشکارانی که کار سنگین انجام می‌دهند یا کارگران و افرادی که در محیط خیلی گرم فعالیت می‌کنند و تعریق زیادی دارند. در این افراد مقدار زیادی آب بدن از دست می‌رود و نوشیدن آب به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی آب از دست رفته و تأمین‌کننده دهیدراتاسیون بدن باشد.

زیرا معمولاً دفع مایعات بدن همراه با دفع الکترولیت‌ها به خصوص سدیم، پتاسیم، کلر و بی‌کربنات است که همگی روی عملکرد عضلات دستگاه گوارش موثر هستند و کمبود هر کدام از آن‌ها می‌تواند زمینه‌ای برای ابتلا به یبوست باشد. بنابراین اگر دفع آب از بدن به صورت ناگهانی و یک‌دفعه باشد باید در این افراد مایع درمانی خوراکی انجام شود تا علاوه بر آب، الکترولیت‌هایی که از بدن دفع شده به طور متناسب و متعادل دریافت و مشکل کم‌آبی بدن رفع شود.

زنان د ر 2 زمان باید بیشتر آب بنوشند

* در زنان به دلیل اینکه در دوران قاعدگی، دفع خون با مقداری آب و الکترولیت همراه است، نوشیدن آب و پیشگیری از کم‌آبی و تعادل آب و املاح بسیار مهم است و اگر به آن توجه نشود، حداقل اختلالات که کاهش تمرکز ذهنی است، بروز می‌کند و با توجه به شدت کم‌آبی به صورت خفیف یا شدید نمایان می‌شود. به علاوه، اگر کم‌آبی بدن، بسیار جدی باشد، مسایل کلینیکی و بالینی را هم به همراه دارد.

* در خانم‌های یائسه نیز نوشیدن آب برای حفظ سلامت بدن موثر است. در دوره یائسگی که معمولاً از سنین 50-45 سالگی آغاز می‌شود، فعالیت بدنی کاهش می‌یابد و در اثر آن بافت ماهیچه‌ای بدن کم می‌شود و بافت پیوندی و چربی جای آن را می‌گیرد. این تغییر شرایط فیزیولوژیک و شیوه زندگی، بدن را به شدت در معرض کم‌آبی قرار خواهد داد. بنابراین بهتر است با کمترین احساس تشنگی و خشکی مخاط دهان، آب بنوشند تا از بروز اختلالات ناشی از کم‌آبی در بدنشان پیشگیری شود.

اگر اسهال و استفراغ دارید، آب بیشتری بنوشید

هنگام ابتلا به بیماری‌ها نیز باید در فواصلی کمتر، آب و مایعات نوشید تا نیاز بدن جبران و تامین شود. به عنوان مثال هنگامی که به بیماری‌هایی همراه با اسهال و استفراغ مبتلا می‌شوید بخشی زیاد از آب در این روند از دست می‌رود و در صورتی که مقدار مورد نیاز جایگزین نشود وضعیت بیماری مخاطره‌آمیز خواهد شد.

سایر شرایط

افزایش مقدار قند خون در مبتلایان به دیابت هم باعث کم‌آبی بدن می‌شود. گرما، خوردن غذاهای پرنمک و محتوی ادویه، برخی داروها، خونریزی‌های شدید و... همگی از جمله مواقعی است که نیاز بدن به مایعات بیشتر شده، آب موجود در بافت‌ها با شدت بیشتری تحلیل می‌رود.

عصبی شدی؟ یه لیوان آب سرد بنوش

جالب است بدانید بررسی‌های دانشمندان مشخص کرده بی‌علاقگی به نوشیدن آب یا کم‌نوشی بر خلق و خوی افراد (به خصوص زنان)‌ اثرگذار است و آدمی را عصبی، کم‌تحمل، پرخاشگر و تندخو می‌کند. شاید به همین دلیل است که نیاکانمان معتقد بودند وقتی عصبانی می‌شوید یک لیوان آب بخورید!

حین یا پس از غذا آب سرد نخورید

نوشیدن آب هنگام غذا خوردن باعث رقیق شدن شیره معده و ایجاد اختلال در جذب مواد مغذی می‌شود. نوشیدن آب سرد که نزد برخی افراد عملی لذت‌بخش به شمار می‌رود، اثراتی به مراتب مضرتر دارد. آب سرد، مواد روغنی بلعیده‌شده را سفت کرده، روند هضم غذا را کند می‌کند.

رسوب چربی با اسید وارد واکنش شیمیایی شده و سریع‌تر در روده جذب می‌شود. نتیجه این روند علاوه بر حجیم شدن معده و چاقی، سرطان را در پی خواهد داشت. علاوه بر این نوشیدن آب بسیار سرد به طور کلی برای کبد مضر است اما در مواردی مانند پس از حمام، پس از ورزش و در حالت ناشتا اثرات زیان‌آور آب سرد برای کبد به مراتب بیشتر می‌شود.



اگر به دنبال یکی از آن روش‌های مطمئن و بدون خطر برای خوش‌اندامی می‌گردید به ادویه‌ها اعتماد کنید؛ یعنی ادویه‌های ارائه‌شده در این مقاله را به برنامه‌ی غذایی‌تان اضافه کرده و با اصلاح تغذیه و ورزش، هم خوش‌اندام شوید و هم سالم بمانید.

معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

افرادی که دنبال لاغری هستند به هر دری می‌زنند تا چند کیلوگرم وزن کم کنند. در این بین کم نیست تعداد افرادی که با روش‌های نسبتا خطرناکی مانند رژیم‌های لاغری نادرست و سخت، مصرف قرص‌های لاغری یا حتی تیغ جراحی سعی دارند خود را به وزن ایده‌آل برسانند. از ما می‌شنوید سلامتی خودتان را به خطر نیاندازید و با اصلاح روش تغذیه‌ی خود به هدفتان برسید
 

اگر به دنبال یکی از آن روش‌های مطمئن و بدون خطر برای خوش‌اندامی می‌گردید به ادویه‌ها اعتماد کنید؛ یعنی ادویه‌های ارائه‌شده در این مقاله را به برنامه‌ی غذایی‌تان اضافه کرده و با اصلاح تغذیه و ورزش، هم خوش‌اندام شوید و هم سالم بمانید. لطفاً با ما همراه باشید تا با 7 ادویه‌ی همیار لاغری آشنا شوید.

اگر اشتهایتان زیاد است عادت کنید که روزانه مقداری تخم رازیانه بجویید. این کار

باعث هضم راحت غذا شده و همچنین به خوشبو شدن نفستان نیز کمک می‌کند

محققان چه می‌گویند؟

همین اول کار بگوییم محققان هلندی معتقدند که ادویه‌ها به دلیل داشتن قدرت چربی‌سوزی به لاغری کمک می‌کنند و همچنین به دلیل ایجاد احساس سیری باعث می‌شوند که افراد کمتر غذا بخورند. ادویه‌ها باعث هضم بهتر غذا شده و طعم آن را دلچسب‌تر می‌کنند.
 
ادویه‌های همیار لاغری

معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری
دارچین

دارچین شما را یاد چه می‌اندازد؟ شله‌زرد یا کله‌پاچه؟ که البته هر دو خیری برای تناسب اندام ندارند! هر چه باشد باید بدانید که این ادویه را ملکه‌ی ادویه‌های لاغری می‌دانند. دارچین ضداشتها است و می‌تواند میل شدید به مواد قندی و شیرین را کنترل کند. خوشبختانه دارچین همچنین به تنظیم قند خون نیز کمک می‌کند. حتماً می‌دانید که بالا بودن قند خون باعث انباشتگی قند به صورت چربی می‌شود. نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیب دارچین با عسل باعث تنظیم سوخت و ساز بدن شده و به تناسب اندام کمک می‌کند. توصیه می‌کنیم یک نوک انگشت دارچین به میوه‌ها اضافه کرده و به عنوان دسر یا میان‌وعده میل کنید. می‌توانید به چایتان نیز دارچین اضافه کنید. چند قطره روغن گیاهی دارچین را روی یک دستمال تمیز بچکانید و روزانه چندین مرتبه استشمام کنید.

هل


معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

در طب آیورودا (طب سنتی هند) از هل به عنوان یک چربی‌سوز طبیعی استفاده می‌کنند. برای اینکه از خواص بی‌نظیر هل بهره‌مند شوید کافی است یک یا چند عدد از این ادویه‌ی خوش عطر را داخل قوری چایتان بیندازید و یا یک عدد را به فنجان قهوه‌تان اضافه کنید. همچنین می‌توانید یک قاشق چای‌خوری دانه‌های ریز هل را در یک فنجان آب جوش و در حرارت ملایم دم کنید. بعد از غذا یک فنجان از این دم کرده‌ی معطرتان را میل کنید و بدون دردسر به هدف لاغری‌تان نزدیک‌تر شوید.

میخک

معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

چوب میخک نیز یکی از آن همیاران لاغری فوق‌العاده موثر است. زمانی که دلتان می‌خواهد ریزه‌خواری کنید و دنبال چیپس و پفک و یا هله‌هوله‌های دیگر می‌گردید یک عدد چوب میخک را در دهان گذاشته و شروع به جویدن کنید. درست است که در ابتدا طعم بی‌نظیر و خوبی نخواهید چشید اما خاصیت بی‌حس‌کنندگی ملایم آن خیلی زود پرزهای چشایی را با طعم آن همسو می‌کند. توصیه می‌کنیم برای بهره‌مندی از خواص بیشتر این ادویه برای خودتان چای سبز درست کرده و به آن یک عدد چوب میخک، چند دانه‌ی هل و همچنین یک عدد چوب دارچین (کوچک) بیندازید و بعد از غذا میل کنید. این چای معجزه‌گر به راحتی اشتهایتان را کنترل کرده و به روند چربی‌سوزی کمک زیادی می‌کند.

زردچوبه


معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

در مورد خواص زردچوبه می‌توان مقاله‌ها نوشت. این ادویه‌ی زرد که در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود علاوه بر اینکه سطح سلامتی را ارتقا می‌دهد، به جذب و هضم هر چه بیشتر چربی‌ها کمک زیادی می‌کند. به همه‌ی غذاهایتان زردچوبه اضافه کنید حتی به سس‌های (سس سرکه) سالادهایتان.
 
رازیانه

معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

قرن‌هاست که تخم رازیانه علاوه بر خواص دیگری که دارد به عنوان یک ماده‌ی طبیعی ضداشتها معروف است.

اگر اشتهایتان زیاد است عادت  کنید که روزانه مقداری تخم رازیانه بجویید. این کار باعث هضم راحت غذا شده و همچنین به خوشبو شدن نفستان نیز کمک می‌کند.
 
فلفل قرمز

معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

فلفل را یک سلاح واقعی برای مقابله و حذف چربی‌ها بدانید. به خاطر اینکه حاوی ترکیب بسیار قوی به نام «کاپسایسین» است که دخل چربی‌های اضافه را می‌آورد. این ترکیب به افزایش متابولسیم بدن و همچنین کاهش میزان قند خون کمک زیادی می‌کند. توصیه می‌کنیم به غذاهایتان فلفل بزنید به خصوص به منابع غذایی پروتئینی مانند غذاهای حاوی مرغ، گوشت و ماهی.

وانیل

معرفی ادویه های لاغرکننده, ادویه های لاغرکننده, ادویه, ادویه‌های همیار لاغری, دارچین برای لاغری, خواص دارچین, برای لاغر شدن, زردچوبه, وانیل, خواص وانیل, رژیم لاغری

وانیل که باشد عطر و طعم بستنی، کیک، انواع شیرینی‌ها و غیره تداعی خواهد شد. وانیل یکی از آن ادویه‌های آرامش‌بخش فوق‌العاده برای مقابله با استرس، اضطراب و نگرانی‌های روزمره است. این ادویه همچنین باعث کنترل گرسنگی شده و میل شدید به پرخوری و هله‌هوله خوری را کاهش می‌دهد. اگر شما هم جزو افرادی هستید که از روی احساسات غذا می‌خورید یعنی زمانی که کسل، بی‌حوصله و یا تنها هستید به سراغ مواد غذایی می‌روید حتماً وانیل را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. توصیه می‌کنیم به جای قند و شکر به چای و قهوه‌تان وانیل بزنید و میزان کالری آن را کاهش دهید.




این گیاه طعم تقریبا تند و ارزش غذایی زیادی دارد. جعفری سرشار از فولات، ریزمغذی هایی انن کلسیم و آهن، روغن فرار (اسانس گیاهی) و ویتامین C و K می باشد و خیلی آسان کشت می شود.

جعفری همانند مریم گلی، پونه کوهی، زردچوبه و زنجبیل در گروه سبزیجات درمانی قرار دارد.

خواص درمانی جعفری:

جعفری دارای خواص ضدالتهاب، آنتی اکسیدانی، ضدسرطان، افزایش دهنده قدرت ایمنی، شل کننده عضلات و محرک، پاک کننده و مرطوب کننده است.

گیاه معجزه آسا:

این گیاه می تواند در درمان طبیعی دردهای قاعدگی، گرفتگی عضلات و نیز پیشگیری از بی نظمی های مربوط به تغییرات هورمونی در سیکل های این دوران مفید واقع گردد. از جعفری در درمان عفونت گوش و شب کوری نیز استفاده می کنند. خوردن جعفری بهترین درمان گیاهی برای از بین بردن بوی بد دهان است.

ضد سرطان:

جعفری حاوی مقادیر فراوانی از پلی فنول ها و فلاوونوئیدها می باشد که از سلول ها در برابر اکسیاسیون و پیشرفت سرطان هایی مانند پروستات، ریه و روده بزرگ محافظت می کند.

حفاظت از قلب:

جعفری خام یک تصفیه کننده حون طبیعی است که می تواند سموم و رسوب کلسترول در داخل رگ ها را حل کرده و ازما در مقابل بیماری های بسیار جدی قلبی و عروقی محافظت نماید. جعفری همچنین موجب تقویت و افزایش قابلیت ارتجاعی و رگ های خونی می شود.

سرشار از ویتامینK:

جعفری سرشار از ویتامین K است که نفش مهمی در هضم کلسیم دارد و در نتیجه سبب سلامت استخوان ها، بهداشت دهان و دندان و بهبود عملکرد سیستم عصبی می شود.





گردو قابلیت پایین آوردن سطح کلسترول خون را دارد. از طریق مطالعات مختلفی که در سرتاسر جهان صورت گرفته است، فواید گردو روشن شده است. مصرف گردو نه تنها برای کاهش سطح کلسترول خون مفید است، بلکه همچنین مصرف گردو باعث کاهش خطر بیما ری های قلبی و التهاب می شود.

 

 

به دلیل اینکه گردو حاوی مقادیر بالای

 

اسیدهای چرب امگا – ۳ ( به خصوص اسید آلفا لینولئیک) و فیتو استرولهاست، برای قلب مفید می باشد. اسیدهای چرب امگا – ۳ از طریق افزایش سطح HDL و کاهش سطح LDL باعث کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش تشکیل پلاک های آترواسکلروتیکی در سرخرگها می شوند. فیتو استرولها باعث کاهش سطح کلسترول تام می شوند. ولی مکانیسمی که باعث کاهش سطح کلسترول تام توسط این ترکیبات می شود هنوز مشخص نیست. درحقیقت گردو در مقایسه با سایر مغزها حاوی مقادیر بیشتراسیدهای چرب امگا – ۳ است. گردو علاوه بر اینکه حاوی ترکیباتی است که برای قلب مفید هستند، حاوی مقادیر ارزشمند ویتامین E، ویتامین B، فیبر و سایر عناصر معدنی است. تحقیقات بیانگر این است که مصرف ۴۵ گرم گردو به عنوان بخشی از رژیم کم کلسترول به شرط اینکه کالری دریافتی افزایش پیدا نکند، باعث کاهش خطر بیماریهای قلبی – عروقی می شود. مطالعات انجام گرفته دردانشگاه ها روارد بیانگر این مطلب است که، مصرف رژیم حاوی مقادیربالای مغزها خطر مرگ قلبی ناگهانی را کاهش می دهد.علاوه براین، بسیاری ازمطالعات بیان می کنند که مصرف مقادیرزیاد این مواد(مواد حاوی اسیدهای چرب امگا- ۳) خطرحمله قلبی و انسداد سرخرگها را تا ۷۰% کاهش می دهد. اثرات جلوگیری کننده و درمانی گردو ثابت شده است. درزیر به بیان نکاتی درباره ارزش تغذیه ای گردومی پردازیم

 

 

۱-مکملی برای تأمین کالری :

 

گردو مانند سایر مغزها غنی از کالری است. کالری موجود در گردو به طور عمده به دلیل مقادیر بالای پروتئین و چربی موجود در گردو است. در زمان گذشته مردمی که در نقاط مختلفی از جهان زندگی می کردند، به گردو جهت تأمین انرژی مورد نیازشان به طور شدیدی وابسته بودند.

 

 

۲- غنی از اسیدهای چرب ضروری :

 

در هر ۱۰۰ گرم گردو در حدود ۶۸ گرم چربی وجود دارد. که قسمتی از این چربی شامل اسیدهای چرب غیراشباع با چند باند مضاعف *(PUFA) از قبیل اسید لینولئیک و اسید لینولنیک است. (در حدود ۷۰% اسیدهای چرب موجود در گردو را تشکیل می دهند) در حدود ۱۸% از اسیدهای چرب موجود در گردو را اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند مضاعف (MUFA)** و ۱۲% پایانی را نیز اسیدهای چرب اشباع تشکیل می دهد. بنابراین گرچه گردو حاوی مقادیر زیادی از کالری است اما، اسیدهای چرب موجود در گردو اساساً اسیدهای چرب غیراشباع هستند که ضرری را به سیستم قلبی عروقی بدن نمی رسانند. ذکر این نکته نیز با ارزش است که ۵۸% اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند مضاعف گردو را اسید لینولنیک و ۱۲% آن را اسید لینولئیک تشکیل می دهد. که هر دو آنها ، اسیدهای چرب ضروری برای حفظ حیات انسان می باشند. ایکوزا پنتاتونیک اسید (EPA) و دکوزا هگزانوئیک اسید (DHA) که در سالهای اخیر زیاد شنیده شده اند متعلق به اسید لینولینک( اسید چرب امگا – ۳) می باشند که اثر مهمی در کاهش لیپید وکلسترول خون دارند.

 

 

۳- منبع پروتئینی با کیفیت خوب:

 

پروتئین معمولاً از نظر کیفیت و کمیت مورد توجه قرار می گیرد. گردو هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت بسیار مورد توجه است. هر ۱۰۰ گرم گردو حاوی ۴/۱۴ گرم پروتئین است . که این پروتئین دارای کیفیت خوبی است و به آسانی نیز هضم می شود. گردو دارای اسیدهای آمینه می باشد. گردو علاوه بر اینکه دارای اسیدهای آمینه ضروری است،( که بدن انسان قادر به ساختن آنها نمی باشد )همچنین حاوی اسیدهای آمینه ای است که به سختی می توان آنها را از سایر غذاهای گیاهی دیگر بدست آورد. بنابراین گیاهخواران قادرند که همه پروتئین مورد نیاز را از طریق دریافت گردو و سایر فرآورده های حبوبات تأمین کنند.

 

 

۴ – منبع غنی فیبر:

 

گردو منبع غنی از فیبر است. در هر ۱۰۰ گرم گردو حدود ۷/۹ گرم فیبر وجود دارد. علاوه بر اینکه گردو حاوی مقدار زیادی چربی است، باعث برطرف شدن سریع گرسنگی می شود. برخی تحقیقات خاطر نشان می کنند که، غذاهای غنی از فیبرباعث کاهش سطح کلسترول سرم و باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی و سکته قلبی می شوند.

 

 

۵ – سایر ویتامین ها و مواد معدنی:

 

گردو حاوی مواد معدنی و ویتامین های گوناگون می باشد. ویتامین های محلول در چربی از قبیل ویتامین A ویتامین E و همچنین ویتامین های محلول در آب از قبیل ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B12، اسید فولیک، اسید پانتوتنیک و نیاسین در گردو وجوددارد. گردو دارای آهن، روی ، مس، منیزیم و فسفر می باشد. در میان مواد معدنی سدیم به مقدار کمی در گردو یافت می شود. در هر ۱۰۰ گرم گردو فقط ۱۰ میلی گرم سدیم وجود دارد. علاوه بر مواد مغذی که در بالا ذکر شد، ریزمغذی هایی از قبیل رنگندانه ها، ترکیبات فنولیک نیز در گردو وجود دارند که بر پایه اطلاعات موجود، برخی از این ریزمغذی ها، اثراتی از قبیل خاصیت آنتی اکسیدانی، محرک سیستم ایمنی، ضد سرطان و ضدعفونت دارند.





به‌نظر شما، کدام‌یک از این نوشیدنی‌ها مناسب‌تر هستند و کدام گروه افراد، باید کدام‌یک از آنها را همراه غذای خود سفارش بدهند؟ در «سفره سالم» این هفته به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

یک لیوان آب انار؛‌ 134 کیلوکالری

مصرف آب انار باعث پیشگیری از رسوب چربی در عروق و کاهش سطح کلسترول خون می‌شود. از طرف دیگر، آب انار جزو نوشیدنی‌های رقیق‌کننده خون است و با جلوگیری از لخته‌شدن خون در رگ‌ها، امکان ابتلا به سکته قلبی را در افرادی که از فشار یا غلظت خون بالا رنج می‌برند، کاهش می‌دهد. آب انار حاوی حجم بالایی از آنتی‌اکسیدان‌های مختلف، به‌خصوص پلی‌فنول‌هاست و مصرف آن در پایین‌آوردن سطح چربی بد خون نقش بسزایی دارد. هر یک لیوان آب انار، تقریبا دارای 60 میکروگرم فولات یا اسید فولیک است که این میزان، می‌تواند 15 درصد نیاز روزانه بدن به این ریزمغذی را تامین کند. پتاسیم فراوان موجود در آب انار هم از دیگر دارایی‌های خوب آن است که به سلامت قلب و تنظیم آب و الکترولیت‌های بدن کمک می‌کند.

برای چه كسانی؟ افراد مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون، غلظت خون، بیماران قلبی، سالمندان،‌ افراد چاق و دارای اضافه وزن و خانم‌های باردار می‌توانند همراه غذای خود یک لیوان آب انار تازه سفارش بدهند و از فواید آن بهره‌مند شوند. خانم‌های بارداری که فشار خونشان بالا نیست، می‌توانند کمی نمک به آب انار اضافه کنند اما افزودن شکر به این نوشیدنی به هیچ‌کس توصیه نمی‌شود.

در چه زمانی؟ بهتر است آب انار را بلافاصله پس از صرف غذا بنوشید تا غلظت، فشار و چربی خون بیشتر كاهش یابد. البته خانم‌های باردار باید آب انار را همراه غذا مصرف کنند تا هم فولات کافی به بدنشان برسد و هم دچار افت فشارخون نشوند.

یک لیوان آب پرتقال؛112 کیلوکالری

یک لیوان آب پرتقال طبیعی، سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ها و مواد معدنی و بدون چربی‌های اشباع، کلسترول و سدیم است. هیچ‌گاه با افزودن نمک یا شکر به آب پرتقال طبیعی باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای و افزایش کالری آن نشوید. انجمن کودکان آمریکا، مصرف روزانه آب پرتقال را به‌دلیل خواص فراوانی که دارد، برای تمام بچه‌های 6-1 سال، توصیه می‌کند. ویتامین C موجود در آب پرتقال طبیعی، کمک زیادی به جذب آهن خون می‌کند و از این رو مصرف آن همراه غذا به آقایان و افرادی که از فشار و غلظت خون بالا رنج می‌برند، توصیه می‌شود. ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن هم بسیار مفید است. پتاسیم که نقش برجسته‌ای در عملکرد عضلات دارد هم به‌وفور در آب پرتقال پیدا می‌شود. اسید فولیک، کلسیم، ویتامین B6 و تیامین، از دیگر دارایی‌های آب پرتقال هستند. آب پرتقال، جزو نوشیدنی‌های اشتهاآور هم محسوب می‌شود به‌همین دلیل مصرف آن همراه غذا برای افراد چاق و دارای اضافه‌وزن، چندان مناسب نیست.

برای چه كسانی؟ کودکان، افراد لاغر، ورزشکاران، کسانی که از کم‌خونی رنج می‌برند، خانم‌های باردار، سالمندان و بیماران می‌توانند همراه غذای خود یک لیوان آب پرتقال طبیعی سفارش بدهند.

در چه زمانی؟ همراه یا بعد از غذا، بهترین زمان نوشیدن آب پرتقال برای کمک به جذب ویتامین C موجود در مواد غذایی و افزایش اشتهاست.

یک لیوان آب کرفس؛ 42 کیلوکالری

آب کرفس که فقط از ساقه آن تهیه می‌شود، دارای بالاترین حجم از فیبر غذایی است و جزو بهترین و کم‌کالری‌ترین نوشیدنی‌ها در فصل‌های گرم سال محسوب می‌شود. کالری بسیار پایین این نوشیدنی، باعث شده که طرفداران زیادی در بین افراد دچار اضافه‌وزن داشته باشد. برخی از افراد، طعم آب کرفس را به‌تنهایی نمی‌پسندند و ترجیح می‌دهند که کمی نمک یا شکر به آن اضافه کنند اما پیشنهاد ما، افزودن چند قطره آب لیموترش به یک لیوان آب کرفس برای بهتر شدن طعم آن و افزایش ارزش تغذیه‌ای‌اش است. آب کرفس، دارای بالاترین سطح از پتاسیم و سدیم در میان بسیاری از نوشیدنی‌هاست و مصرف آن در فصل تابستان، کمک زیادی به تنظیم سطح آب و الکترولیت‌ها و پیشگیری از کم‌آب شدن بدن می‌کند. مصرف آب کرفس باعث کاهش فشارخون و پیشگیری از ابتلا به یبوست هم می‌شود.

برای چه كسانی؟ افراد مبتلا به یبوست،‌ فشارخون بالا، ورزشکاران، افراد چاق و دارای اضافه‌وزن و آقایان می‌توانند یک لیوان آب کرفس با غذای خود سفارش بدهند.

در چه زمانی؟ بهتر است آب کرفس را قبل یا همراه غذا مصرف کنید.

یک لیوان شربت آبلیمو؛ ‌65 کیلوکالری

کالری شربت آبلیمو براساس یک لیوان آب،‌ 5 قاشق غذاخوری آبلیموی ترش و تازه و یک و نیم پیمانه شکر محاسبه شده است. اگر با همین میزان موادی که گفتیم، شربت آبلیمو را در رستوران‌ها تهیه کرده باشند، می‌توان این نوشیدنی‌ را هم جزو نوشیدنی‌های کم‌کالری محسوب کرد. شربت آبلیمو هم مانند آب پرتقال دارای ویتامین C است اما ویتامین C آنها باهم برابری نمی‌کند. مخلوط کردن شربت آبلیمو با آب پرتقال تازه، هم می‌تواند باعث ایجاد طعم جدیدی بشود و هم ارزش تغذیه‌ای و کالری این نوشیدنی را بالا ببرد. مصرف این شربت می‌تواند برای افراد لاغر و ورزشکاران مفید باشد. شربت آبلیموی کم‌شیرین به هضم غذا هم کمک می‌کند و احساس سنگینی را از بین می‌برد. تنظیم pH معده از دیگر خاصیت‌های لیمو ترش و شربت آن است.

برای چه کسانی؟ افراد چاق، افراد مبتلا به فشار خون بالا، ورزشکاران و آقایان می‌توانند همراه غذای خود شربت آبلیموی کم‌شیرین سفارش دهند.

در چه زمانی؟ بهترین زمان برای نوشیدن شربت آبلیمو، همراه یا بعد از غذاست.





برخی از سبزیجات مانند گوجه فرنگی از زمان‌های گذشته دشمن سرطان بوده‌اند و از بدن انسان نیز محافظت می‌کنند.

2329662_283
مجتبی رحمتی، متخصص تغذیه گفت: گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پر خاصیت است که اگر چه به صورت پخته و رب در غذاهای ایرانیان به وضوح یافت می‌شود، اما مصرف این خوراکی‌ به صورت خام نیز مفیدتر از پخته شدن آن است.

وی افزود: گوجه فرنگی ویتامین‌های B5، B3،B2 و B1 و همچین شامل اسید فولیک یا بتاکاروتن و مقدار کمی ویتامین‌های گروه A و C را داراست و علاوه بر اشتها آور بودنش، خستگی را از افراد می‌رباید و تقویت کننده‌ی سلسله‌ی اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است.

وی اذعان داشت: گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری عاری از لک را داشته باشد، در واقع این نوع از سبزیجات از زمان‌های گذشته دشمن سرطان بوده و هستند و از بدن انسان نیز محافظت می‌کنند.





آلبالو یا به قول فرنگی‌ها همان گیلاس ترش (sour Cherry) از میوه‌های فصل تابستان است

که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می‌گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی‌های مختلف فصل استفاده می‌کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی‌توان به‌راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش‌زدایی نیز دارد.
درضمن، بعضی‌ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می‌دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم‌مزاج توصیه می‌شود. به‌طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی گوناگونی به خصوص ویتامین C و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

خواص درمانی:

- آلبالو باعث کاهش فشار خون می‌شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کم‌خونی توصیه می‌شود.

- آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می‌کند. البته می‌گویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع‌سوزش مجاری ادرار مفید است.

- این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده‌ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می‌کند.
- آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، ‌نقرس و پیوره دندان مفید است.
- با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش می‌دهد، دیابتی‌ها می‌توانند آن را باخیال راحت مصرف کنند.
- این میوه ادرارآور بوده ، برای رفع ورم کلیه مفید است.
- چاق‌ها نیز می‌توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می‌آورد.

انرژی          پروتیین       قند        کلسیم    فسفر               آهن         ویتا مین    C ویتامین A
6/8کیلو کالری ۸۵/.گرم ۱۶گرم ۵۰میلی گرم ۲۰میلی گرم یک میلی گرم ۵میلی گرم IU400





طبق گزارش پژوهشگران علوم پزشکی در انجمن تحقیقاتی بینایی و چشم پزشکی اورلاندو در فلوریدا آمریکا، مصرف منظم انگور نقش مهمی در سلامت چشم ایفا می کند. آنان تاکید نمودند که انگور دارای یک اثر محافظتی در ساختار شبکیه و عملکرد آن است.

شبکیه چشم شامل سلول هایی است که به نور پاسخ می دهند و گیرنده نور نام دارند. این سلول ها به دو نوع استوانه ای و مخروطی تقسیم بندی می شوند. زمانی که عملکرد این سلول های گیرنده نور مختل شود، عارضه ای به نام انحطاط شبیکیه بوجود می آید.

تحقیقات نشان می دهد که رژیم غنی از انگور قادر به محافظت از سلول های گیرنده نور در چشم است. در این تحقیقات، به موش های آزمایشگاهی ۳ بار در روز انگور داده شد. نتایج نشان داد که گیرنده های نوری موش هایی که سه بار در روز انگور خورده بودند، ۳ برابر قوی تر از موش هایی بود که رژیم غذایی متفاوتی داشتند. رژیم غذایی انگور منجر به کاهش پروتئین های التهابی و افزایش پروتئین های محافظ شبکیه می شود.

محققان بر این باورند که انگور از طرق گوناگونی به سلامت چشم کمک می کند.

تحلیل شبکیه چشم یکی از اختلالات رایج چشمی در جهان محسوب می شود و بیش از ۵ میلیون نفر در آمریکا به این عارضه مبتلا هستند و بر اثر مرگ سلول های گیرنده نور، نابینا می شوند.

این عارضه به دلایل مختلفی از جمله انسداد وریدی، رتینوپاتی دیابتی و عوامل ژنتیکی بوجود می آید.

این تحقیقات توسط متخصصان انجمن تحقیقاتی بینایی و چشم پزشکی ˈ ARVOˈ انجام شده است که بزرگترین مرکز تحقیقاتی در زمینه سلامت چشم و با اعضایی متشکل از بیش از ۷۰ کشور است.

انگور یک ماده غذایی شگفت آور از خواص درمانی قدرتمند است. این میوه سرشار از مواد معدنی مس، آهن، پتاسیم و منگنز و همچنین منبع ویتامین های C، A، K و گروه B است. انگور باعث کاهش کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر می شود.

برخی از خواص انگور عبارتند از :

- انگور منبع طبیعی آهن است. بدن برای حمل اکسیژن و دی اکسید کربن به ماده معدنی آهن نیاز دارد. کم خونی، ناشی از کمبود آهن در رژیم غذایی است. کمبود آهن یکی از مهمترین دلایل بروز سرطان، مشکلات کلیوی و مشکلات قلبی محسوب می شود.

- از سوء هاضمه و سوزش معده جلوگیری می کند.

- انگور حاوی آنتی اکسیدان های بالاست و برای درمان سردرد های میگرن بسیار موثر است.

- اسید اوریک خون را کاهش می دهد. انگور حاوی پتاسیم است و به کاهش اسید اوریک کمک می کند. این میوه برای درمان علایم آرتریت روماتوئید و پیشگیری از نقرس نیز موثر است.

- به درمان آسم کمک می کند. پوست انگور دارای خواص ضد التهابی است و به درمان آسم کمک می کند.

- دارای خواص ضد ویروس و ضد باکتری است.

- باعث استحکام استخوان ها می شود.

- انگور بنفش از بروز سرطان سینه جلوگیری می کند.

- انگور باعث کاهش اسیدیته بدن و جلوگیری از اختلالات کلیوی می شود.

- از بروز یبوست جلوگیری می کند و در کاهش وزن بدن نقش دارد.





اگر شما هم عاشق نوشیدنی‌های ترش و اسیدی هستید باید حواستان باشد که امکان دارد دندان‌هایتان را در معرض خطر قرار دهید.

 

تابستان که می‌شود میل به خوردن بستنی، شربت، آب میوه‌های خنک و غیره زیاد می‌شود. خود من همیشه به مادرم سفارش می‌کنم حتماً یک شیشه شربت آماده در یخچال داشته باشد تا هر کس از بیرون می‌آید یک لیوان بخورد. البته خودم اول از همه سراغ آب خنک می‌روم تا شربت.

 

اما خیلی‌ها شربت و آب میوه‌های خنک را ترجیح می‌دهند و یا به هیچ عنوان از یک پیاله‌ی پر و پیمان بستنی نمی‌گذرند چون معتقدند «جگر را حال می‌آورد». اما همین مواد غذایی تابستانی که به اصطلاح «جگر را حال می‌آورد» می‌تواند به راحتی حال دندان‌ها را بگیرد.

 

اگر می‌خواهید بعد از تابستان چند دندان دردناک و خراب روی دستتان نماند و لبخندتان به زیبایی همیشه باشد باید در مصرف برخی از این «جگر حال بیاورها» احتیاط کنید و حتماً حواستان به بچه‌ها نیز باشد. با ما همراه باشید تا با ۵ نمونه از این نشاط آورهای تابستانی که می‌تواند بلای جان دندان‌ها شود آشنا شوید.

 

مواد غذایی مخرب دندان

 

لیموناد
چه کسی است که در گرمای خفه‌کننده‌ی تابستان دلش نخواهد یک لیوان لیموناد یا شربت آب لیموی خنک سر بکشد. اگر شما هم عاشق نوشیدنی‌های ترش و اسیدی هستید باید حواستان باشد که امکان دارد دندان‌هایتان را در معرض خطر قرار دهید.

 

لیموترش و آب لیموترش و لیموناد اسیدی هستند و اگر عادت دارید هر روز چند لیوان از این نوشیدنی‌ها را میل کنید محیط دهانتان اسیدی شده و دندان‌هایتان آسیب می‌بینند. حواستان باشد نه تنها قند موجود در لیموترش و یا شکر اضافه‌شده به لیموناد در دهانتان اسیدی می‌شود بلکه خود لیموترش به طور طبیعی یک میوه‌ی اسیدی است و همین اسید هم به دندان‌هایتان آسیب می‌زند.

 

اگر نمی‌توانید از نوشیدنی دلخواهتان بگذرید حتماً یک نی دم دستتان باشد و با آن نوشیدنی‌تان را میل کنید. به خاطر اینکه با این روش لیموناد یا شربت آب لیمو کمتر با دندان‌هایتان در تماس خواهد بود و امکان آسیب نیز کمتر خواهد شد.

 

مواد غذایی مخرب دندان

 

بستنی آی بستنی
تابش بی‌امان خورشید و هوس یک پیاله بستنی وانیلی یا شکلاتی و یا هر طعم دیگر! چه چیزی لذت‌بخش‌تر از این! حالا شاید یک عدد بستنی چوبی یا یک پیاله بستنی شکلاتی مشکل چندانی به بار نیاورد اما اگر عادت دارید هر روز چند بار دست به بستنی شوید باید کمی حواستان به دندان‌هایتان باشد.

 

قند فراوان موجود در بستنی‌ها محیط دهان را اسیدی می‌کند. فکر نکنید بستنی را خوردید و همه چیز تمام شد. قند موجود در بستنی تا حدود دو ساعت بعد از مصرف نیز در دهان باقی می‌ماند. در این صورت هم دندان‌های بی‌نوایتان در یک محیط اسیدی حبس می‌شوند و مینای دندان آسیب می‌بیند. توصیه می‌کنیم تا جایی که می‌شود در مصرف بستنی جانب احتیاط را رعایت کنید.

 

مواد غذایی مخرب دندان

 

شربت‌ها و آب میوه‌های شیرین
همان طور که لیموناد و شربت آب لیمو دندان‌ها را در معرض آسیب قرار می‌دهد شربت‌ها و آب میوه‌های شیرین دیگر نیز همین کار را می‌کنند. البته خوردن یک لیوان شربت در مهمانی یا در منزل خیلی هم خوب است و کلی سرحالتان می‌آورد اما اگر عادت دارید چپ و راست یک لیوان از این نوشیدنی‌های شیرین را سر بکشید باید بدانید که به دندان‌هایتان ظلم می‌کنید. قند برای دندان‌ها مضر است. توصیه می‌کنیم ۲۰ دقیقه بعد از مصرف این قبیل نوشیدنی‌ها دندان‌هایتان را مسواک بزنید.

 

مواد غذایی مخرب دندان

 

یخمک و نوشمک و الی آخر
تازگی‌ها خیلی از بزرگ‌ترها در خوردن این قبیل هله‌هوله‌ها قوی سبقت را از بچه‌ها ربوده‌اند. اینجا هم مجرم اصلی قند است. اجازه ندهید بچه‌ها در خوردن این قبیل خوراکی‌ها زیاده‌روی کنند. بهتر است بلافاصله بعد از خوردن یخمک و غیره حتماً آب بنوشید.

 

مواد غذایی مخرب دندان

 

پشمک
این هم بر وزن همان یخمک است و پای ثابت شهربازی و پارک و گشت و گذار. البته مثل زمان بچگی ما نیست که کمی پشمک را لایه یک کاغذ بپیچند و دستمان بدهند. این روزها پشمک‌ها آن قدر بزرگ و پت و پهن شده‌اند که آدم‌ها پشتشان پنهان می‌شوند. شاید پشمک قند کمتری نسبت به بیشتر نوشابه‌ها داشته باشد اما باز هم زیاده‌روی در مصرف آن دشمن دندان‌ها و لبخند زیبای شما خواهد بود.





بعد از خوردن غذا بهتر است، میوه نخوریم و برای جذب ویتامین‌های آن باید با "معده" خالی آن‌ها را میل کنید.

دکتر مهدی جمالی متخصص تغذیه گفت: خوردن میوه بعد از خوردن غذا نقش مهمی در مسمویت بدن دارد و در این حالت بدنتان با مقدار زیادی انرژی روبرو می‌شود که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت‌های زندگی می‌شود.

وی افزود: وقتی معده پر باشد میوه‌ها با غذاهای فاسد برخورد می‌کنند و به اسید تبدیل می‌شوند و به محض ورود به معده میوه با غذا و آنزیم‌های گوارشی تماس پیدا می‌کند و همه حجم غذا شروع به از بین رفتن و فاسد شدن می‌کند.

وی گفت: خوردن میوه‌ با معده پر باعث تولید گاز و در نهایت برگرداندن غذا و همچنین باعث تاس شدن، سفیدی مو، عصبانیت و گودی‌زیر چشم خواهد شد.

وی در پایان پیشنهاد کرد: تا حد ممکن از میوه‌های پخته شده بپرهیزند و همچنین خوردن صحیح میوه تاثیر به سزایی در درخشندگی پوست و موی شما خواهد داشت و وزن شما کنترل شده باقی می‌ماند.




به گفته محققان برزیلی، دانه قهوه دارای خاصیت ضد باکتریایی است که برای حفظ سلامت دندان مفید است.

محققان عصاره ای از نوعی قهوه به نام «کانه فورا» که ۳۰درصد قهوه جهان را تشکیل می دهد روی دندان های کودکان، آزمایش کردند. آنها دریافتند قهوه، جرم های باکتریایی را که علت عمده پوسیدگی دندان است غیرفعال می کند. جرم دندان عامل اصلی خرابی و پوسیدگی دندان و بیماری لثه است.

خراسان، محققان با بررسی دندان های شیری کودکان و استفاده از باکتری در نمونه بزاق دهان آن ها و قرار دادن بیوفیلم های آماده شده درمحلولی از عصاره دانه قهوه به این نتیجه رسیدند که قهوه باکتری ها را شکسته است (تجزیه کرده است). آنها بر این نکته تاکید می کنند که افزودن شکر وخامه به قهوه، اثر مثبت آن را از بین می برد.





یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد از صرف غذا آب فراوان نوشید گفت: نوشیدن آب همزمان با غذا سبب می‌شود مواد غذایی به خوبی جذب بدن نشود و انسان دچار سوءهاضمه شود.

 برلیانت بزرگمهر به هموطنان توصیه کرد برای اینکه مواد غذایی بهتر جذب بدن شوند، از مصرف آب فراوان قبل، حین و بعد از غذا پرهیز شود.
 
وی گفت: نوشیدن آب فراوان همراه غذا یا بعد و قبل صرف غذا موجب می‌شود تا آنزیم‌های گوارشی رقیق شده و غذا به خوبی هضم نشود.
 
این مشاور تغذیه ادامه داد: نیم ساعت قبل از صرف غذا و یک ساعت بعد از آن نباید آب فراوان نوشید چرا که مانع جذب کامل غذا شده و انسان دچار سوءهاضمه می‌شود.
 
وی تأکید کرد: به کودکانمان بیاموزیم که قبل، حین و بعد از غذا آب فراوان ننوشند.
 
بزرگمهر همچنین توصیه کرد: ورزش و پیاده روی را به بهانه گرمای هوا کنار نگذاریم و حتماً در زمانی که هوا خنک می‌شود پیاده روی و تحرک داشته باشیم




آیا پیر شدن ظاهریتان سریعتر از پیر شدن سنیتان است؟ اگر از تصویری که در آینه میبینید راضی نیستید، شاید زمان آن رسیده که بعضی عادتهای روزمره تان را بررسی کنید.

 غذاهایی که میخورید و حتی نحوه خوابیدنتان میتواند پیرترتان کرده و طول عمرتان را هم کم کند. در این مقاله متخصصین درمورد متداولترین عادتهایی که باعث پیر شدن میشود و راهکارهایی برای از بین بردن آن صحبت میکنند. 

چند کار را همزمان انجام میدهید 
  
اگر لیست کارهای روزانه تان به نظر هیچوقت کوتاه نخواهد شد، ممکن است استرس زندگی پرمشغله تان برای بدنتان مسموم باشد. خیلی ها فکر میکنند انجام همزمان کارهای مختلف خیلی خوب است اما با این روش نه تنها کاری پیش نمیبرند بلکه استرس بیشتری هم برای خود تولید میکنند. تحقیقات مختلفی نشان میدهد که استرس مزمن تولید رادیکالهای آزاد که مولکولهایی بی ثبات هستند و به سلولها آسیب رسانده و متهم اصلی در پیری هستند، را در بدن تحریک میکند. به جای اینکه سعی کنید همه کارها را یکجا انجام دهید، سعی کنید در هر لحظه فقط روی یک کار تمرکز کنید و بعد از اتمام آن سراغ کار بعدی بروید. 
  
بی اندازه شیرینی جات میخورید 
  
به جز اینکه با خوردن شیرینی جات وزنتان را بالا میبرید، صورتتان را هم پیرتر میکنید .مولکولهای قند در درون بدن خود را به فیبرهای پروتئینی در هر سلول میچسبانند. این فرایند مخرب که گلیکاسیون نامیده می شود موجب از دست رفتن شفافیت پوست، ایجاد حلقه های تیره زیر چشم، پف کردگی، افزایش چین و چروکهای صورت و بزرگتر شدن روزنه های روی پوست میشود. اگر میخواهید شادابی و جوانی خود را حفظ کنید، شیرینی جات را برای بقیه بگذارید. 
  
شبها کمتر از ۵ ساعت میخوابید 
  
کم خوابی نه تنها باعث ایجاد پف سیاه زیر چشمهایتان میشود، بلکه طول عمرتان را هم پایین می آورد. خواب مطلوب بین محدوده هفت ساعت است. اگر علائم کم خوابی مثل نداشتن انرژی در طول روز، کند شدن ذهن، مشکل در توجه و تمرکز یا افزایش وزن را در خود مشاهده کردید، حتماً زودتر بخوابید. 
  
زیاد تلویزیون تماشا میکنید 
  
اینکه چند روز پشت سر هم بنشینید سریال محبوبتان را تماشا کنید یک چیز است، اینکه مدام پای تلویزیون نشسته باشید چیزی دیگر. در یک مجله پزشکی ورزشی بریتانیایی تحقیقی منتشر شده بود که بر روی ۱۱۰۰۰ استرالیایی ۲۵ سال به بالا انجام گرفته بود، مشخص شد که به ازای هر یک ساعت تماشای تلویزیون، ۲۲ دقیقه از سن متوسط افراد بزرگسال کاسته میشود. علاوه بر این، افرادیکه به طور متوسط شش ساعت در روز تلویزیون تماشا میکردند، ۵ سال کمتر از آنهایی که تماشا نمیکرده اند زندگی کردند. 
  
این تاثیر بیشتر بخاطر نشستن و غیرفعال بودن است. وقتی بیشتر از ۳۰ دقیقه پشت سر هم مینشینید، بدنتان شروع به اندوختن چربی در سلولهایتان میکند که احتمال چاق شدنتان را بالا میبرد. چه برای تماشای تلویزیون نشسته باشید و چه پشت میز کارتان، هر ۳۰ دقیقه یکبار بلند شده و کمی در اطراف قدم بزنید. 
  
بیشتر زمان روز را مینشینید 
  
خطرات سبک زندگی نشسته کاملاً مشخص است: آنهایی که بیشتر روز خود را روی صندلی مینشینند بیشتر در معرض ابتلا به بیماریهای کلیوی، بیماریهای قلبی-عروقی، سرطان و چاقی مفرط هستند. 
  
به طور طبیعی ورزش منظم به پیشگیری از این مشکلات سلامتی کمک کرده و باعث میشود طولانی تر زندگی کنید. در یک تحقیق مشخص شد آنهایی که ۱۵۰ دقیقه یا بیشتر از هفته خود را ورزش میکردند، ۱۰ تا ۱۳ سال بیشتر از افراد کم فعالیت زندگی کردند. 
  
از کرمهای چشم استفاده نمیکنید 
  
یکی از مهمترین محصولات آرایشی که باید استفاده کنید، یک کرم زیر چشم خوب برای به تاخیر انداختن چین و چروک هاست. پوست زیر چشمها نازکتر از پوست قسمتهای دیگر صورتتان است و خیلی سریعتر پیر شدنتان را نشان میدهد. مرطوب نگه داشتن این ناحیه سالها از عمر ظاهریتان کم میکند. 
  
موثرترین کرمهای زیر چشم حاوی رتین A، نوعی ویتامین A، میباشد. سایر عوامل مهم آن عبارتند از نرمکننده ها و مرطوب کننده هایی که رطوبت، آنتیاکسیدان، اسید هیالورونیک و ویتامین C را در این ناحیه نگه میدارد. اینها ساخت کلاژن و الاستین را برای سفت کردن پوست و کاهش خطوط دور چشمها تقویت میکند. 
  
از کرم ضدآفتاب استفاده میکنید اما فقط در مسافرتها 
  
رانندگی، باغبانی و رفتن حتی تا سر کوچه بدون ضدآفتاب بسیار بیشتر از تخریبی که یک روز گذراندن کنار دریا دارد به شما آسیب میزند. 
  
علت اصلی تقریباً هر نوع پیری زودرس روی صورت قرارگیری در معرض اشعه فرابنفش است.  این اشعه حتی در زمانهایی که هوا ابری یا بارانی است هم وجود دارد. با استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF بین ۳۰ تا ۵۰ در  زمانهایی که از خانه بیرون میروید از پوستتان محافظت کنید.   
  
زیاد آرایش میکنید 
  
استفاده از لوازم آرایشی، مخصوصاً محصولات آرایشی چرب، منافذ پوستتان را میبندد. علاوه بر این، استفاده بیش از حد از محصولات پوستی عطردار، موادشیمیایی با از بین بردن روغنهای طبیعی پوست، پوستتان را خشک میکند و باعث ایجاد چین و چروک زودرس روی پوست میشود. برای راهنمایی بیشتر با متخصص پوستتان صحبت کنید. 
  
دمر میخوابید و صورتتان را در بالشت فرو میبرید 
  
دمر یا یکطرفه خوابیدن طوریکه صورتتان را در بالشت فرو ببرید میتواند روی پوستتان ایجاد چروک کرده و موجب پیری زودرس میشود. بافتهای پیوندی و کلاژن موجود در پوست صورت با بالا رفتن سن ضعیف تر میشود. به همین دلیل وقتی شبهای پیاپی به یک سمت صورتتان میخوابید، صورتتان دیگر به سرعت زمانی که جوان بودید برنگشته و صاف نمیشود. این چینهای ایجاد شده بخاطر بالشتتان دائمی خواهد شد. بنابراین بهتر است به پشت خوابیده و از روکشهای بالشت ساتن استفاده کنید که پوستتان صاف بماند. 
  
خانهتان را خیلی گرم نگه میدارید 
  
وقتی بیرون از خانه سرد است، ممکن است وسوسه شوید که داخل خانه را حسابی گرم کنید. چه شومینه و چه شوفاژها را روشن کنید، هر دو رطوبت هوای خانه را میگیرند. این موجب خشک و ملتهب شدن پوستتان میشود که به مرور زمان منجر به پیری خواهد شد. استفاده از یک مرطوب کننده هوا با خشکی هوا مقابله کرده و از خارش و پوسته پوسته شدن پوستتان جلوگیری میکند. گذاشتن یک حوله مرطوب روی شوفاژ یا یک کاسه آب سرد در اتاق، مقداری از رطوبت از دست رفته را برمیگرداند.   
  
با نی نوشیدنی مینوشید 
  
نوشیدن نوشیدنیهای تیره رنگ با نی میتواند از ایجاد لکه بر روی دندانهایتان جلوگیری میکند اما همانطور که جمع کردن چشمها باعث ایجاد چین و چروک در اطراف چشمهایتان میشود، جمع کرند لبهایتان هم موجب ایجاد چروک زودرس دور دهانتان میشود. این اتفاق با کشیدن سیگار هم روی میدهد. از اینرو بهتر است نوشیدنیهایتان را از بطری داخل لیوان ریخته تا موقع نوشیدن از جمع کردن لبها خودداری کنید. 
  
کل چربیها را از برنامه غذاییتان حذف میکنید 
  
برای حفظ حس جوانی و ظاهر شاداب کمی چربی لازم است. اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهیهای چرب (مثل سالمون) و بعضی آجیلها (مثل گردو و بذر کتان) یافت میشود پوست را نرم نگه داشته و قابلیت ارتجاعی پوست را حفظ میکند و درنتیجه از بروز چین و چروک جلوگیری کرده و برای سلامت قلب و مغز نیز مفید است. آکادمی تغذیه و رژیم درمانی توصیه میکند که حداقل دو بار در هفته از ماهی در وعده های غذایی خود استفاده کنید. 
  
قوز میکنید 
  
ساعتها پشت سر هم پشت کامپیوتر نشستن به مرور زمان باعث ایجاد فرمی زشت و قوزمانند در ستون فقراتتان میشود.    
  
ستون فقرات به طور طبیعی شکلی S مانند متوازن دارد تا بتواند بدن را ثابت نگه داشته و از بدن محافظت کند. بد نشستن و ایستادن و قوز کردن ستون فقرات را از این حالت طبیعی خود دور کرده و درنتیجه عضلات، دیسک کمر و استخوانها دچار فشار میشوند. درنتیجه آن معمولاً دچار درد و خستگی میشوید و ستون فقرات  دچار پیری و بدشکلی دائمی میشود. با چک کردن و توجه به فرم بدنتان در طول روز (گوشها، شانه ها و لگن در حالت نشسته باید در یک خط صاف قرار گیرند) سعی کنید بدنتان را همیشه در وضعیت مطلوب نگه دارید. 




صفحات سایت: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ]
CopyRight © 2011 - 2012 mehranamini Group , All Rights Reserved
تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic